Connect with us

Național

GCS: 9.685 de cazuri noi de COVID-19; teste efectuate în ultimele 24 de ore – 33.221

Published

on

Un număr de 9.685 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în urma efectuării a 33.221 de teste la nivel naţional, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează GCS.

Până sâmbătă, pe teritoriul României au fost confirmate 412.808 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Un număr de 287.310 persoane au fost declarate vindecate.

Potrivit GCS, până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 3.877.953 teste. Dintre acestea, 33.221 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 20.387 – în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 12.834 la cerere. AGERPRES

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Național

Şase persoane au fost rănite în urma accidentului de pe A1, la intrare în Piteşti

Published

on

By

Şase persoane au fost rănite, patru dintre ele ajungând la spital cu leziuni uşoare, în urma coliziunii produse luni dimineaţa pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 110, în care au fost implicate 10 autoturisme.

Potrivit ISU Argeş, pompierii s-au deplasat cu mai multe autospeciale de intervenţie şi de acordare a primului ajutor, alături de echipaje ale SAJ.

„Celelalte două victime au refuzat transportul la spital. La faţa locului, militarii au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor”, arată ISU Argeş.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil alunecos.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, precizează Centrul Infotrafic. AGERPRES

Continue Reading

Național

Vrancea: Incendiu la o casă de vacanţă din Soveja; 13 persoane s-au autoevacuat

Published

on

By

Pompieri vrânceni au intervenit cu mai multe echipaje pentru stingerea unui incendiu izbucnit, sâmbătă dimineaţa, la o casă de vacanţă din localitatea Soveja.

„Sâmbătă dimineaţa a fost anunţat un incendiu la o casă de vacanţă formată din trei corpuri de clădire P+1 şi anexe, pe o suprafaţă totală de circa 1.000 metri pătraţi. La faţa locului au intervenit şase echipaje cu cinci autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a precizat ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, la momentul izbucnirii incendiului, în interior se aflau 13 persoane, care s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor.

Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare, urmând a fi stabilite ulterior cauzele izbucnirii lui. AGERPRES

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.